10. helmikuuta 2011

Hiukset

VOKRn hiukset voivat joko olla blondit, ruskeat tai mustat. Värjättyjä hiuksia ei suosita, sillä värjäys kuluttaa hiuksia erittäin paljon ja ne näyttää yleensä epäaidoilta. Jos VOKR kuitenkin päätyisi tähän päätöksen että hän värjää hiuksensa, hän ei tee sitä kotona vaan käy kalliilla kampaajalla.
VOKR käy muutenkin säännöllisin väliajoin kampaajallaan huoltamassa hiuksiaan. Sopiva väliaika on n. 6-8 viikkoa.
Kampaukseltaan VOKRn hiukset ovat pitkät, muttei ylipitkät. Sopiva pituus löytyy kun hiukset saa vaivata kiedottua kauniille nutturalle kilpailuja varten. VOKRn hiukset ovat luonnostaan paksut. Ellei ne ole, VOKR ei kuitenkaan koskaan käytä hiuslisäkkeitä.
VOKR suojelee hiuksiaan ja hän pitää niistä hyvää huolta. Hän muistaa harjata ne joka päivä ja pesee ne rittävän usein. Hän suojaa niitä kuumudelta jos hän käyttää fööni tai ym.
VOKR käyttää ainoastaan laadukkaita hiustuotteita. TIGI on VOKRn suosikki merkki.



3 kommenttia:

  1. Sulla on hyvä blogi, luen tätä jokapäivä! Itsekin kisaan koulua alue-kans. tasolla ja kaipaisinkin vinkkejä siistin kisanutturan tekemiseen? Jos viitsisit tehdä ihan erillisen postauksen siitä, miten laitat aina hiuksesi kisoihin, niin olisi huippua! Sulla on aina niin hieno nuttura.

    VastaaPoista
  2. Tietysti voisin tehdä sellaisen postauksen. Yritän saada sen tehtyä ensi viikolla.

    VastaaPoista
  3. onko sulla nykyään blogia???

    VastaaPoista